Drømmer du om at lave din livsstil om en gang for alle, så tag med Frk Skrump på LIVSSTILSBOOST til KRETA i Pinsen 2017. Udrejse torsdag d. 1. juni og hjemrejse 8. juni 2017.

Drømmer du om at lave din livsstil om en gang for alle, så tag med Frk Skrump på LIVSSTILSBOOST til KRETA i Pinsen 2017. Udrejse torsdag d. 1. juni og hjemrejse 8. juni 2017.


7 DAGE MED FOKUS PÅ DIG
Frk. Skrump teamet og Aut. psykolog Tina Egevang tilbyder LIVSSTILSBOOST på henrivende Kreta. Vi rykker vores klinikker til Kreta for en uge, og giver dig 7 dage i rolige omgivelser med fuld forplejning, personlig vejledning, undervisning, madlavningskursus, yoga, træning og massage.
Vi skal helt ned i gear og mærke roen og det stabile blodsukker.

 


Hør mere eller reserver plads via 39 65 11 65 eller info@frkskrump.dk


EN UGE FULD AF SUNDHED & MENTALT ARBEJDE
Hver morgen skal vi sammen have pulsen op, og i løbet af dagen kan du vælge den træning, som passer til dig. Vi tilbyder bl.a. løb, InterWalk, og intervalbaseret gymnastik. Derudover skal vi helt ned i gear med yoga nidra og meditation.
Hver dag vil der blive serveret sund mad efter Frk Skrumps principper. Glæd dig til Majbritts madlavningskursus, som afholdes i det fri.

Der vil være undervisning i biokemi, anti-inflammatorisk kost, kostplanlægning, planlægning af sund livsstil og masser redskaber du kan bruge, til en sund hverdag. Ligeledes vil der være fokus på det mentale og psykologiske, så du kan komme dårlige vaner til livs - en gang for alle. 


Dit liv er ikke som andre, derfor er du i centrum. Majbritt og Alice fra Frk. Skrump tilbyder derfor også individuel diætvejledning, så du bliver rustet og klar til at tage fat på den sunde livsstil. Aut. psykolog Tina Egevang tilbyder ligeledes personlige samtaler og har speciale i bl.a. personlig udvikling, stress, depression, søvn, afhængighed og overvægt. Læs mere på www.slankepsykolog.dk

PRIS
13.995 kr. pr. person. i delt dobbeltværelse. Inkl. Fuld forplejning, masser af undervisning, træning og meditation. Mulighed for individuel diætvejledning og individuel terapi ved psykolog. 
Ekskl. Fly. ca. 2000 kr. tur/retur.
Hotellet tilbyder fri sauna, pool, indendørs pool (ikke opvarmet), dampbad og lille fitness rum. Tilkøb af massage.
Tillæg for enkeltværelse: 1.2
00 kr.
Området tilbyder gode muligheder for vandreture. Der er 3,5 km til skøn badestrand. 
Max. 15 pladser.

Vi kan booke for dig, ring til Kamilla på 39 65 11 65. 

Hør mere eller tilmeld via 39 65 11 65 eller info@frkskrump.dk