Vores bøger

Gennem tiderne som privatpraktiserende har vi mødt mange fantastiske mennesker.
Alle med hver deres historie. På baggrund af vores daglige arbejde med at hjælpe til en sundere livsstil, har vi skrevet eller været med til at skrive en del bøger. Få overblikket her.

 
 

Frk Skrump 10 ugers boostkur

Har du brug for en enkel og effektiv kur på 10 uger, der bygger på de nyeste videnskabelige resultater omsat til praksis, er dette bogen til dig.

RETTEARK - HENT DET HER. Vi har desværre fået nogle fejl med.


Frk Skrumps Grønne Middags Retter

Frk. Skrumps grønne middagsretter fylder dig med energi, slukker for sukkertrangen og gør dit blodsukker stabilt. Denne bog er til dig, der drømmer om at gøre grøntsagerne til en god hverdagsvane, som også familien kan være med til.


Frk Skrumps Nordiske Middelhavskost

Er du træt af at blive hurtigt forpustet, langsomt blive mere overvægtig og sove dårligt? Og drømmer du om en slank krop fuld af energi?
Frk. Skrumps nordiske middelhavskost gør op med slankekure og stramme kostplaner og giver dig en lækker livsstilomlægning, der automatisk sørger for, at din krop bliver sund, rask og glad igen.


Sandheden om sukker - går i køkkenet

Nu går Sandheden om sukker i køkkenet og giver dig 60 kompromisløse opskrifter, der sikrer dig et stabilt blodsukker og fantastiske smagsoplevelser.      
Desværre er der sneget sig fejl ind. HENT RETTEARK HER.


Tarme i topform

Nyser du bare ved tanken om et birketræ, eller har du svært ved at knappe bukserne efter frokostpausen, og føler du dig energiforladt og trist? Måske fodrer du bare de forkerte bakterier.
Opskrifter af Majbritt Engell.