Sukkersmart sundhedsboost

NÆSTE HOLD STARTER 20 JAN. 2020
10 ugers intensiv undervisningsforløb i gruppe.
Stabilt blodsukker med vægttab som sidegevinst.
Undervisning hver mandag aften, inspiration til dine pulssnack, smag biologikloyale retter, kropsanalyse og meget mere.

Skærmbillede 2019-01-30 kl. 10.20.46.png

På kurset får du:

 • 10 x gruppeundervisning ved Majbritt Engell

 • Foredrag med PhD, Forsker Anette Sams

 • 2 x faste blodsukker og 2 x kolesterolmåling

 • 10 x vægt og mål (ved hvert møde)

 • 10 x træning (ved hver undervisning- helkropstræning hvor pulsen stiger. Altid individuelt tilrettet).

 • 3 x kropsanalyse,
  måling af fedtprocent og muskelmasse

 • 3 ugers madplan

 • Lækker madinspiration og smagsprøver fra bogen ved hver undervisning

 • Tæt kontakt til Majbritt via lukket brugergruppe og adgang til netslank.dk

 • Bøgerne Sandheden om Sukker og Sandheden om Sukker går i køkkenet

Sådan kommer du igang

Tilmelding: info@frkskrump.dk eller 39 65 11 65
Pris 6.500 kr. pr. person. 
Datoer: 20
. Januar - 30marts 2020. Bemærk ingen undervisning i uge 7 pga efterårsferie.
Opstart 20 Jan. 2019: kl. 17.00-20.00. Efterfølgende mandage kl. 17-18.30

Lidt om resultaterne fra første forløb:

Der var 9 deltagere på holdet, som samlet tabte sig 72 kg og 110 cm i omkreds.

Det sagde deltagerne:


- Maj
Sukkersmart sundhedsboost er simpelthen for godt til at være sandt. At deltage i dette forløb, er den bedste beslutning jeg har taget i lang tid. Jeg var blevet så forvirret over alle de forskellige meninger og holdninger til slankekure som florerer i vores samfund. Jeg havde brug for at få ro omkring måltiderne UDEN at føle sult konstant. Desuden havde jeg cravings efter hvert måltid og endte ofte i pålægschokoladen.  Og så måtte jeg sande, at de der ekstra kilo, bliver meget vanskelige at komme af med når man er rundet 40 år. 

Forløbet har givet mig viden om, hvordan maden bliver optaget i kroppen og hvordan kroppen reagerer på det jeg indtager. Opnåelsen af et stabilt blodsukker, har for mig, været nøglen til madro og ingen cravings og helt UDEN sult. Det er så skønt, at mad ikke fylder så meget mere. Jeg behøver ikke forholde mig til alle mulige gode råd og meninger, for jeg ved hvad jeg skal. Forløbet har også lært mig at prioritere hvad og hvornår jeg vil spise fx søde sager – før i tiden spiste jeg alt muligt uden at mærke efter, om jeg overhovedet havde lyst til det og om jeg egentlig synes det var lækkert. Denne måde at leve på giver rigelig plads til nydelse i ny og næ og forløbet har hjulpet mig til hurtigt at komme tilbage på sporet, når jeg fx har spist mad og drukket vin lørdag aften. Der er ikke noget der er ”forbudt” og det er en forudsætning for mig, når det er en livsstil der skal holde i længden. Men jeg må også sande at behovet for alt det ”forbudte” er blevet meget mindre.

Gruppeforløbet med Majbritt i spidsen som inspirator til både motion, vaner og mad, har været rigtig godt og motiverende. Majbritts positive, energiske og smilende personlighed øgede min motivation til at ændre min livsstil. Jeg kan varmt anbefale dette forløb.

– Heidi
Der er svundet mange centimeter og jeg er gået ned i vægt. Det vigtigste har dog været en øjenåbner over hvad et stabilt blodsukker gør ved mig. Det er nærmest uforståeligt og sådan lidt mirakuløst. Den forskel det gør i min krop (og mit sind), når kosten er sammensat rigtigt (og enkelt), gør underværker for mig.’

– Berit
Jeg startede med et faste blodsukker på 12,9. Efter 14 dage var mit blodsukker faldet til 5,8. Jeg har ligget i det lag siden. Efter 10 uger var jeg 23 kg lettere og havde et normalt blodtryk igen. Jeg har påbegyndt en livsrejse, som jeg aldrig havde troet skulle lykkes for mig.
Jeg tager ikke længere medicin for diabetes eller for blodtrykket. Lægen har konstateret, at jeg ikke længere er diabetes patient. Hvis jeg kan holde mit blodsukker stabilt i 5 år, slipper jeg også af med diagnosen.

Jeg er så taknemmelig for at mødt biologikken!

– Annelise
‘Jeg har haft elevatorvægt som den eneste i min ellers slanke familie, hvor maden var gammeldags med kød, sovs og kartofler, ofte kage, is og guf. Jeg har været på utallige kure.
Det der har gjort en kæmpestor forskel, er at jeg har lært at træffe valg. Førhen – når slikskål, kagefad eller mad gik rundt – så tog jeg automatisk. Nu tager jeg et valg. Tænker nu altid ‘tilvalg’ – aldrig fravalg.
Samtidig er der kommet en stor forståelse for det faglige.
Det har aldrig før været så nemt at komme gennem jul, weekendophold og weekender uden at tage på. Jeg nåede mit delmål på kurset og jeg når mit endelige mål til sommer. For denne gang er ændringen sket mellem ørerne.’

 – Susanne
‘For mig var gruppeforløbet SukkerSmart SundhedsBoost en ny måde at tænke sundhed og velvære på. Den gode faglige introduktion med Anettes undervisning om kulhydrater, og Majbritts veltilrettelagte diætforslag var en kæmpe hjælp til en god start. Jeg fik hurtigt en fornemmelse af, at jeg selv kan styre, hvad jeg spiser – og følelsen af kontrol gjorde mig motiveret og positiv.
Gruppen og de ugentlige møder gav mig inspiration fra Majbritt og fra de andre i gruppen.
Gruppeforløbet SukkerSmart SundhedBoost kan varmt anbefales. Det er vigtigt med opbakning, viden og erkendelse af, at ændringer tager tid.’

Det med småt*
Du er først tilmeldt kurset ved betaling af rate eller fuld kursusbetaling. (Du kan betale i 2 rater).
** I tilfælde af sygdom fra vores side godtgøres med 1 personlig opfølgning (Værdi 600 kr)
*** Har du allerede bøgerne, kan du få en af vores andre bøger.
**** Det er et krav, at du deltager på første undervisningsgang.
***** Hvis du ikke kan fuldføre hele forløbet vil vi minimum opkræve halvdelen af kursushonoraret.