Behandling af spiseforstyrrelse varetages af Julie.

sms: 60938383 eller Mail: julie@foodfacts.dk

Fylder maden for meget i dit liv og ønsker du et naturligt forhold til din mad og krop?
 

Her er du i hænderne hos en statsautoriseret specialist til behandling af spiseforstyrrelser. Du får en professionel behandling som forebygger og behandler mild til svær grad af spiseforstyrrelse.

Julie har en solid psykiatrisk erfaring. De mange års deltagelse ved behandlingskonferencer med overlæger, psykologer, sygeplejersker, psykiater og fysioterapeuter, gør at Julie har en professionel og seriøs viden omkring de bedste metoder til behandlingen af spiseforstyrrelser. 

Behandlingen består af diætetisk støtte for reetablering af et naturligt spisemønster, strategi for at undgå overspisning og samtaler omkring spiseforstyrret elementer og årsagerne hertil. 

Vi behandler spiseforstyrrelserne anoreksi, bulimi og overspisning (BED-Binge Eating Disorder). Desuden angst for madKlienterne siger:

I forbindelse med behandling af min bulimi har jeg af to omgange haft forløb hos Julie. Julie er et skønt og varmt menneske, hvor man som klient føler sig set og anerkendt. Efter en del år med bulimi havde jeg, da jeg startede hos Julie, et kompliceret og meget skamfuldt forhold til mad. Noget af det vigtigste, som jeg har taget med mig fra Julies behandling, er glæden ved mad. Jeg lærte, at mad ikke er en fjende, men tværtimod noget, man kan nyde både at tilberede og spise. Jeg lærte at bruge mine sanser, og begyndte at opleve mad og spisning på en helt ny og positiv måde. Julie skaber en god balance mellem at være personlig og professionel, så man føler sig både anerkendt og udfordret. Hun har mine varmeste anbefalinger.
— Hannah, Bulimi

Fra første gang vi var hos dig, Julie, følte vi os trygge og i professionelle hænder.
Min datter fik meget hurtigt tillid til dig, da det var tydeligt, at du tog hende dybt alvorligt.

Der var klare fremskridt meget hurtigt og vi afsluttede forløbet med en god tro på fremtiden.
— Gitte, Pårørende til spiseforstyrret, anoreksi

Jeg kontaktede Julie fordi jeg gerne ville tabe mig nogle kg og samtidig ville jeg gerne lære at holde vægten, uden at sulte mig halvt ihjel, og skulle afstå fra alt det ”sjove”!
Julie har fået mig til at forstå hvad jeg kan og hvad jeg ikke kan spise, uden at det behøver at gøre rigtig ondt.
Jeg spiser mig mæt hver dag, men måltiderne er skruet sammen på en lidt anden måde end de plejer. Hvis jeg synes der går for meget kål og skyer i den, finder jeg bare nogle alternativer inden for samme kategori.
Julie og jeg taler i telefon hver 8. – 14. dag. Vægten bliver kontrolleret og vi har en snak om hvad jeg spiser, motion, hvad jeg kan lide og ikke lide og hvad jeg lige gør til fester med herlig mad, vin og ikke mindst desserter!!
Det går langsomt men sikkert den rigtige vej.
Julie sidder altid på min skulder, og driller kærligt hvis jeg har fingrene i kagekassen.
”Du må da gerne spise en kage, bare det ikke er hver dag”!
— Marianne, Vægttab og vægtvedligehold

Julie N.-van Vliet, har specialiseret sig i behandling af spiseforstyrrelser de seneste 10 år.

Siden 2008 varetaget en fuldtidsstilling på et Nordsjællandsk hospital med svære grader af spiseforstyrrelser.

I 2015 åbnede hun op for private konsultationer, her hos os, frk.skrump i Hellerup.


Behandlingen består af støttende samtaler og vejledning omkring følelser, tankemønstre og handlinger i forhold til mad, krop og vægt.


Behandlingsforløbet er en vej tilbage til et neutralt og naturligt forhold til mad, krop og vægt.


Vælg hvilket behandlingsforløb der passer til dig:  

Opstarts konsultation 1950kr. her optages kostanamnese som tegner billede af dit behandlings behov. Herefter tilrettelægges forløbet med et overordnet behandlingsmål. Vægttab, vægtvedligehold eller vægtøgning aftales. Behandlingsplanen består af et overordnet mål og herefter konkrete delmål fra konsultation til konsultation. Måling af vægt, fedtprocent, muskelmasse ved hver konsultation.

Opstartspakke 3950 kr. 
Kan foregå over telefon, mail, klinik eller hjemme hos dig*.
Konsultation af 2 timers varighed samt 2 opfølgningssamtaler af 60 min.

Optagelse af kostanamnese. Analyse af dine motions- og kostvaner. Vejledning er baseret på officielle rekommandationer NNR. Ved behov: Vejning, muskelmasse- og fedtprocentmåling. Evt. eksponeringsplan af forbudte fødevarer.*

Personlig kostplan fra 1275 kr. 
Du kan tilkøbe en personlig kostplan i forbindelse med dit forløb. Kostplanen bliver beregnet ud fra din ernæringsstatus, dit behov for næringsstoffer, dit aktivitetsniveau, evt. dine blodprøve værdier.  Kostplanen er et godt konkret redskab til vægttab, opernæring, Laktosefridiæt, Boostkur eller familie venlig mad.

Pårørende samtaler fra 999kr.
Kan foregå telefonisk.
Du bliver rådført i, hvordan du bedst støtter og begrænser konflikter omkring spiseforstyrret adfærd.
Måske har du observeret at din nærmeste er begyndt at isolerer sig, lave rituelle handlinger, vægten har måske også ændret sig, der er flere humørsvingninger og der kan være et øget fokus på udseende. Der kan være mange andre observationer som er relevante at blive rådført omkring.

Hjemmebesøg 2950kr*.
2 timers hjemmebesøg. Gennemgang af spisesituation, måltidsstøtte med inddragelse af pårørende. Spisetræning. Motiverende samtale og fastholdelse af behandlingsplan. Eksponering af forbudte fødevarer. Evt. mekanisk spisning

* 10kr. i transportudgifter pr.kilometer fra Humlebæk station og retur pr. samtale hos digFor yderligere informationer og priser besøg:  foodfacts.dk


 Julie er medlem i Dansk selskab for spiseforstyrrelser og ERFAgruppen af kliniske diætister i Danmark med speciale i spiseforstyrrelser.