Forstyrret til fleksibelt forhold til mad

Vi tilbyder forløb hvis tanker om mad, krop og vægt griber forstyrrende ind i livet.

Du kan få hjælp hos Foodfacts.dk hvis maden fylder for meget og du ønsker et naturligt forhold til mad og krop.

Tvangsspisning
Overspisning
Anoreksi
Spisestop
Bulimi
Opkasninger
Ortoreksi
Overdrevet motion

Du får et professionelt forløb som forebygger og behandler mild til svær grad af forstyrret måde at spise på.

Julie er statsaut. klinisk diætist og har mere end 10 års erhvervserfaring ved Gentofte hospital. Hun har herved opnået en solid psykiatrisk erfaring.

De mange års deltagelse ved behandlingskonferencer med overlæger, psykologer, sygeplejersker, psykiater og fysioterapeuter, gør at Julie har en professionel og seriøs viden omkring de bedste metoder til at frigøre sig en forstyrret måde at spise på og opnå en forbedret trivsel.

Forløbet består af diætetisk støtte for reetablering af et naturligt spisemønster, strategi for at undgå overspisning og samtaler omkring spiseforstyrret elementer og årsagerne hertil. 

sms: 60938383 eller
skriv til julie@foodfacts.dk


Klienterne siger:


December 2018:
Mor til 16.årig datter, som har været i intensivt årsforløb fra 2018 for svær anoreksi, bulimi og overspisning.

Jeg er taknemmelig for din indsats!!  ,  uden denne var min datter ikke nået til hvor hun er nu.

August 2018:
Mor til datter på 18 som er i behandling for anorexi på 2. år.

Vi kom til Julie efter knap 2 års behandling med psykolog og et kortere forløb med en anden diætist.

Min datter ønskede selv at få en ny diætist, og vi blev anbefalet Julie. 

Vi blev mødt af en kapacitet, der udover sin store faglige viden også besidder en indgående menneskelig indlevelse, som på dette tidspunkt var utrolig vigtigt for min datter.

Konsultationerne varer 1 time, og tager i den grad udgangspunkt i netop min datters situation og behov, og dette i en grad, som jeg ikke troede fandtes. Der gøres alt for at imødekomme min datters ønsker om mad, men samtidig bliver der ugentligt samlet op på resultaterne, og med en fasthed, som gør det svært at "slingre" og falde ud af forløbet. Julie tilbyder derudover også en "døgnservice" hvor man i situationer, hvor man f.eks er til en fest, og ikke kan følge den foreskrevne diæt, kan sms spørgsmål og fotos af maden. På ferier, hvor konsultationer ikke er mulige, tilbyder Julie telefon-konsultation med samtale om hjemmevejning/ forløbet, så der ikke pludselig bliver tabt tid og resultater. 

Julies sødme kombineret med hendes faglige viden og skarpe blik og engagement har været en direkte kanal ind til min datter, som efter få måneder rent faktisk kom op på den vægt hun skulle - og er blevet der. 

I forbindelse med behandling af min bulimi har jeg af to omgange haft forløb hos Julie. Julie er et skønt og varmt menneske, hvor man som klient føler sig set og anerkendt. Efter en del år med bulimi havde jeg, da jeg startede hos Julie, et kompliceret og meget skamfuldt forhold til mad. Noget af det vigtigste, som jeg har taget med mig fra Julies behandling, er glæden ved mad. Jeg lærte, at mad ikke er en fjende, men tværtimod noget, man kan nyde både at tilberede og spise. Jeg lærte at bruge mine sanser, og begyndte at opleve mad og spisning på en helt ny og positiv måde. Julie skaber en god balance mellem at være personlig og professionel, så man føler sig både anerkendt og udfordret. Hun har mine varmeste anbefalinger.
— Hannah, Bulimi

Fra første gang vi var hos dig, Julie, følte vi os trygge og i professionelle hænder.
Min datter fik meget hurtigt tillid til dig, da det var tydeligt, at du tog hende dybt alvorligt.

Der var klare fremskridt meget hurtigt og vi afsluttede forløbet med en god tro på fremtiden.
— Gitte, Pårørende til spiseforstyrret, anoreksi

Jeg kontaktede Julie fordi jeg gerne ville tabe mig nogle kg og samtidig ville jeg gerne lære at holde vægten, uden at sulte mig halvt ihjel, og skulle afstå fra alt det ”sjove”!
Julie har fået mig til at forstå hvad jeg kan og hvad jeg ikke kan spise, uden at det behøver at gøre rigtig ondt.
Jeg spiser mig mæt hver dag, men måltiderne er skruet sammen på en lidt anden måde end de plejer. Hvis jeg synes der går for meget kål og skyer i den, finder jeg bare nogle alternativer inden for samme kategori.
Julie og jeg taler i telefon hver 8. – 14. dag. Vægten bliver kontrolleret og vi har en snak om hvad jeg spiser, motion, hvad jeg kan lide og ikke lide og hvad jeg lige gør til fester med herlig mad, vin og ikke mindst desserter!!
Det går langsomt men sikkert den rigtige vej.
Julie sidder altid på min skulder, og driller kærligt hvis jeg har fingrene i kagekassen.
”Du må da gerne spise en kage, bare det ikke er hver dag”!
— Marianne, Vægttab og vægtvedligehold

Julie N.-van Vliet, har specialiseret sig i behandling af spiseforstyrrelser de seneste 10 år.

Siden 2008 varetaget en fuldtidsstilling på et Nordsjællandsk hospital med svære grader af spiseforstyrrelser.

I 2015 åbnede hun op for private konsultationer, her hos os, frk.skrump i Hellerup.

Behandlingen består af støttende samtaler og vejledning omkring følelser, tankemønstre og handlinger i forhold til mad, krop og vægt.


Behandlingsforløbet er en vej tilbage til et neutralt og naturligt forhold til mad, krop og vægt.


Vælg hvilket behandlingsforløb der passer til dig:  

Opstarts konsultation 1950kr. her optages kostanamnese som tegner billede af dit behandlings behov. Herefter tilrettelægges forløbet med et overordnet behandlingsmål. Vægttab, vægtvedligehold eller vægtøgning aftales. Behandlingsplanen består af et overordnet mål og herefter konkrete delmål fra konsultation til konsultation. Måling af vægt, fedtprocent, muskelmasse ved hver konsultation.

Opstartspakke 3950 kr. 
Kan foregå over telefon, mail, klinik eller hjemme hos dig*.
Konsultation af 2 timers varighed samt 2 opfølgningssamtaler af 60 min.

Optagelse af kostanamnese. Analyse af dine motions- og kostvaner. Vejledning er baseret på officielle rekommandationer NNR. Ved behov: Vejning, muskelmasse- og fedtprocentmåling. Evt. eksponeringsplan af forbudte fødevarer.*

Personlig kostplan fra 1875 kr. 
Du kan tilkøbe en personlig kostplan i forbindelse med dit forløb. Kostplanen bliver beregnet ud fra din ernæringsstatus, dit behov for næringsstoffer, dit aktivitetsniveau, evt. dine blodprøve værdier.  Kostplanen er et godt konkret redskab til vægttab, opernæring, Laktosefridiæt, Boostkur eller familie venlig mad. Kostplanen tilrettes ved behov under behandlingsforløbet.

Pårørende samtaler fra 990kr.
Kan foregå telefonisk.
Du bliver rådført i, hvordan du bedst støtter og begrænser konflikter omkring spiseforstyrret adfærd.
Måske har du observeret at din nærmeste er begyndt at isolerer sig, lave rituelle handlinger, vægten har måske også ændret sig, der er flere humørsvingninger og der kan være et øget fokus på udseende. Der kan være mange andre observationer som er relevante at blive rådført omkring.

Hjemmebesøg 2950kr*.
2 timers hjemmebesøg. Gennemgang af spisesituation, måltidsstøtte med inddragelse af pårørende. Spisetræning. Motiverende samtale og fastholdelse af behandlingsplan. Eksponering af forbudte fødevarer. Evt. mekanisk spisning

* 10kr. i transportudgifter pr.kilometer fra Humlebæk station og retur pr. samtale hos dig


For yderligere informationer og priser besøg:  foodfacts.dk


 Julie er medlem i Dansk selskab for spiseforstyrrelser, Dansk selskab for adipositasforskning og ERFAgruppen af kliniske diætister i Danmark med speciale i spiseforstyrrelser.