julie og os.jpg

Vi er arbejder for at skabe en positiv forandring i dit liv, og vi uddanner dig til at tage styringen i dit eget liv, så du kan holde vægttabet og din nye livsstil – hele livet.

Vi er: Alice Apel Hartvig, Aut. Klinisk Diætist. Majbritt L. Engell, PB i Human Ernæring og Master i Træning og Fitness. Julie N.-van Vliet, Aut. Klinisk Diætist.
Vi behandler overvægt, PCO/PCOS, diabetes, forhøjet kolesterol, tarmproblematikker og spiseforstyrrelser. Vi har en overbygning i 'The Low Fodmap Diet' og certificeret i Gluco diet.

Hvorfor skal du vælge os:

  • Vi kortlægger dine vaner og din livsstil, så vi kan skabe en ny sund livsstil, der passer til din hverdag og dine behov.
  • Vi sætter mad og livsstil i system, så det er nemt for dig at komme i gang.
  • Vi holder styr på den nyeste ernæringsforskning og har overblikket, så vi kan gøre viden om mad nem at forstå og nemt at bruge i hverdagen. 
  • Vi spotter de ting, der arbejder imod dig, selvom du godt ved, hvad du skal gøre for at leve sundt – og laver et forløb, der får dig sikkert i mål.
  • Vi giver dig professionel sparring, så du kan holde fast i de resultater, du opnår for altid.

Kort sagt træner vi dig i sund livsstil – og vi er gode til det!


Vores team

Vores sekretær Kamilla passer på os og på dig.
Hun sidder klar hver dag ved telefonen, på mailen og i vores lille fysiske butik.
39 65 11 65. info@frkskrump.dk

Signe Laugesen, Kathrine Bitsch og Signe Friis tager imod dig på vores træningshold.

Vores butiksansvarlig, Signe Laugesen svarer dig på alle spørgsmål vedrørende ordre og forsendelser. netbutik@frkskrump.dk

På barsel:
Majbritt er på barsel fra medio november 2017

Psykolog

Vi samarbejder med Psykolog Tina Egevang. www.slankepsykolog.dk
Tina har mere end 14 års erfaring med den psykologiske behandling i forhold til vægttab og livsstilsforandring. Tina kan bookes i klinikken i Hellerup.