julie og os.jpg

Vi er arbejder for at skabe en positiv forandring i dit liv, og vi uddanner dig til at tage styringen i dit eget liv, så du kan holde vægttabet og din nye livsstil – hele livet.

Vi er: Alice Apel Hartvig, Aut. Klinisk Diætist. Majbritt L. Engell, PB i Human Ernæring og Master i Træning og Fitness. Julie N.-van Vliet, Aut. Klinisk Diætist.
Vi behandler overvægt, PCO/PCOS, diabetes, forhøjet kolesterol, tarmproblematikker og spiseforstyrrelser. Vi har en overbygning i 'The Low Fodmap Diet'.

Hvorfor skal du vælge os:

  • Vi kortlægger dine vaner og din livsstil, så vi kan skabe en ny sund livsstil, der passer til din hverdag og dine behov.
  • Vi sætter mad og livsstil i system, så det er nemt for dig at komme i gang.
  • Vi holder styr på den nyeste ernæringsforskning og har overblikket, så vi kan gøre viden om mad nem at forstå og nemt at bruge i hverdagen. 
  • Vi spotter de ting, der arbejder imod dig, selvom du godt ved, hvad du skal gøre for at leve sundt – og laver et forløb, der får dig sikkert i mål.
  • Vi giver dig professionel sparring, så du kan holde fast i de resultater, du opnår for altid.

Kort sagt træner vi dig i sund livsstil – og vi er gode til det!


Vores team

Vores to sekretærer, Mie og Kirstine passer på os og på dig.
De sidder klar hver dag ved telefonen, på mailen og i vores lille fysiske butik.
39 65 11 65. info@frkskrump.dk

Signe Laugesen, Kathrine Bitsch og Signe Friis tager imod dig på vores træningshold.

Vores butiksansvarlig, Signe Laugesen svarer dig på alle spørgsmål vedrørende ordre og forsendelser. netbutik@frkskrump.dk

På barsel:
Vores sekretær Kamilla er på barsel til ultimo 2017
Majbritt går på barsel medio november 2017

Psykolog

Vi samarbejder med Psykolog Tina Egevang. www.slankepsykolog.dk
Tina har mere end 14 års erfaring med den psykologiske behandling i forhold til vægttab og livsstilsforandring. Tina kan bookes i klinikken i Hellerup.