Skærmbillede 2018-08-29 kl. 11.32.21.png

“Som elitesportsmand ved jeg, at kost er utrolig vigtigt. Alligevel følte jeg mig tidligere ikke helt klædt på, da jeg ofte oplevede at blive syg i perioder med fysisk hård belastning.
Jeg søgte et samarbejde med Majbritt med et ønske om, at optimere min performance så meget som muligt. Faktum er, at jeg har fået meget mere end hvad jeg ønskede.

Igennem mit forløb er jeg blevet undervist i blodsukkerets påvirkning på kroppen og er blevet klog på, hvor vigtigt det er at gå igennem en dag med et stabilt blodsukker. Kombineret med undervisningen var jeg igennem madkurser, hvor Majbritt demonstrerer og ikke mindst simplificere madlavning i hverdagen. Noget der har udviklet både mig og min familie. Det er guld værd at kunne lave hurtig, sund og velsmagende mad i en travl hverdag – det har Majbritt bidraget meget til, ja at er jeg nu er en kunster. 

Derudover blev jeg udfordret i forskellige øvelser, jeg har lavet livsstilslektier. Fx har jeg skulle forholde mig til at hvad nydelse er for mig, hvordan jeg forhold mig til kosten når jeg var på ferie, eller var på weekend med vennerne. Erfaringerne jeg har tilegnet mig igennem øvelserne er ubeskriveligt brugbare, når man står i de ”farlige” situationer med lavt blodsukker.

I bund og grund har mit forløb hos Majbritt gjort mig til min egen kost ekspert. Jeg ved nu, hvad der virker bedst på min krop i forhold til performance, og på samme tid er jeg blevet gjort bekendt med en helt ny afdelingen i maduniverset med kål som den helt store frontløber. Det er jeg utrolig taknemmelig for. ”