7 DAGE MED FOKUS PÅ DIG
Frk. Skrump teamet og Aut. psykolog Tina Egevang tilbyder wellnessBoost på henrivende Kreta. Vi rykker vores klinikker til Kreta for en uge, og giver dig 7 dage i rekreative omgivelser med fuld forplejning, personlig vejledning, undervisning, madlavningskursus, yoga, træning og massage.
HOTEL KUN FOR OS
Vi bor på idylliske Mesogios Beach Hotel. Hotellet ligger på stranden, gemt væk fra de mange turister, og vi har det helt for os selv. Vi skal helt ned i gear og mærke roen og det stabile blodsukker.
Se mere om hotellet - klik her. 


Hør mere eller tilmeld via 39 65 11 65 eller info@frkskrump.dk


SUND LIVSSTIL FOR DIG
Dit liv er ikke som andre, derfor er du i centrum. Majbritt, Jeanette og Alice fra Frk. Skrump giver alle deltagere individuel diætvejledning, så du bliver rustet og klar til at tage fat på den sunde livsstil.
Aut. psykolog Tina Egevang giver personlige samtaler og har speciale i bl.a. personlig udvikling, stress, depression, søvn, afhængighed og overvægt. Læs mere på www.slankepsykolog.dk
Kamilla som er lægeeksamineret fysiurgisk massør giver terapi- eller fysiologisk massage.

EN UGE FULD AF SUNDHED & MENTALT ARBEJDE
Hver morgen skal vi sammen have pulsen op, og i løbet af dagen kan du vælge den træning, som passer til dig. Vi tilbyder bl.a. løb, InterWalk, og intervalbaseret gymnastik. Derudover skal vi helt ned i gear med yoga nidra og meditation.
Hver dag vil der blive serveret sund mad efter Frk Skrumps principper. Glæd dig til Majbritts madlavningskursus, som afholdes i det fri. Der vil være undervisning i biokemi, planlægning af sund livsstil og masser redskaber du kan bruge, til en sund hverdag. Ligeledes vil der være fokus på det mentale og psykologiske, så du kan komme dårlige vaner til livs.

PRIS
10.995 kr. pr. person. i delt dobbeltværelse. Inkl. Fuld forplejning, undervisning, individuel diætvejledning, individuel terapi, massage og træning.
Ekskl. Fly. Lige nu er prisen ca. 2000 kr. tur/retur. Vi anbefaler, at du booker hurtigst muligt og vælger fx. Norwegian til Chania (tur-retur) Vi kan booke for dig, ring til Kamilla på 39 65 11 65. 
Tillæg for enkeltværelse: 3.000 kr.
Hør mere eller tilmeld via 39 65 11 65 eller info@frkskrump.dk