Mikkel Wohlgemuth, Fodboldspiller i FC København, ALKA Superliga

Mikkel Wohlgemuth, Fodboldspiller i FC København, ALKA Superliga


“Igennem mit arbejde med Majbritt har jeg fået en helt ny forståelse af hvad maden betyder for min præstation, mit energiniveau, forebyggelse af skader og i sammenhæng med den skadesperiode jeg havde i 2014. Jeg har fået en grundlæggende forståelse af hvordan jeg skal sammensætte min mad, hvad stabilt blodsukker kan gøre for mig som professionel, hvornår jeg skal indtage kulhydrater og hvor vigtig det sunde fedt er, for en fodboldspiller som mig. Det overrasker mig hvor nemt jeg kunne reducere min fedtprocent med Majbritts simple principper.” Majbritt og jeg har været i tæt kontakt og har ud over min basiskost arbejdet med mine måltider når jeg har været på træningslejr i udlandet, når jeg har været skadet eller haft træningspause. Dette givet mig et godt overblik over hvordan jeg navigere i de forskellige situationer. En sidste spændende nuance på mit forløb er, vores arbejde med mine madlavningsevner. Dette gør at jeg står stærkere den dag jeg kommer til udlandet eller i en klub hvor jeg selv skal planlægge de måltider som ikke serveres i klubben.