Næste livsstilsboost luksus kommer i 2018. Skriv dig på venteliste. Kontakt info@frkskrump.dk


Livsstilsboost på Hesselet i kombi med ½ års livsstilsforløb.

  • 4 dages livsstilsboost: Du starter dit forløb med 4 dages fuld fokus på stabilt blodsukker, kostplaner, biokemi, psykologi, meditation og træning. 
    Du kommer ned i gear og bliver klar til at fortsætte den nye livsstil. 
     
  • Kostprogram med udgangspunkt i din hverdag og behov: Ved første opfølgning, ca. 1. md. efter Hesselet udbygger vi dit individuelle kostprogram og dine livsstilsmål, så det gode arbejde fra dit livsstilsboost på Hesselet, kan fortsættes.  
     
  • Opfølgning hver måned á 30 min.: Vi står ved din side hele vejen, vi holder din motivation høj og tager dig gennem både op- og nedture frem mod dit mål. Du har 5 opfølgninger efter Hesselet som fordeles på 6 efterfølgende mdr. 

Pris: 10.000 kr. pr. person. 

Ved at købe Livsstilsboost og ½ års livsstilsforløb i denne kombi pakke, får du dit ½ års livsstilsforløb til 1.505 kr.  (Værdi 6.995). 

*Rabat ved delt dobbeltværelse opnås ikke ved dette produkt. 
Kan Betales i rater.
Tilskud via Danmark Eller sundhedsforsikring. 
Ring 39 65 11 65 og hør blot. Mail: info@frkskrump.dk 


Ved køb af 1/2 års livsstilsforløb kan du tilkøbe Frk Skrumps Drop-in Træning. Spotpris. 399 kr. pr. md.   
Læs mere om træningshold HER

 

Vejen til en sund krop handler på ingen måde kun om at tælle kalorier og træningsprogrammer! For mit vedkommende er det i høj grad en mental øvelse og tage fat i alt det, som påvirker de valg, jeg tager i forhold til kost og træning. For mig er opfølgning meget mere end vejning og kostplaner. Vi vender lige
verdenssituationen: job, søvn, hormoner og forsøger ad den vej, at forhindre, at vægten følger hverdagens evige op- og nedture.
— Christina Madsen
Mit første besøg hos Frk Skrump var meget lærerigt. Troede jeg skulle holde mig væk fra kulhydrater hver dag, og er både overrasket og positiv overfor, at jeg skal indtage nogle. Det er en kæmpe fordel, at der bliver taget højde for hvordan ens liv er bygget sammen, og rart, at det ikke forventes jeg rammer træningscentret 5 dage om ugen, men nærmere skal være tilfreds, hvis jeg kan komme 1 gang. Ligeledes plejer jeg nok at tage munden for fuld og sætte baren for højt, der motiverer det mig, at jeg skal starte i det små med mine mål, som feks lave frokost 2 gange om ugen, i stedet for at satse på 7 gange og sikkert derefter skuffe mig selv. Tror i kan lære mig, at dette er en livsstilsændring og at det gerne må tage tid, og at jeg ikke behøver at tabe mig 10 kg på en måned. Glæder mig til et godt og lærerigt samarbejde og booker en tid her mandag eller tirsdag i starten af januar :-)
— -Maria Toft
Jeg er så glad for at være blevet introduceret til princippet med boost dage og planlagte fokus perioder.
Som fuldtidsarbejdende mor til tvillinger på 4, er det ikke altid lige nemt at tænke flere retter ind om aftenen og derudover betyder det enormt meget for mig at mine børn spiser med mig og ikke ved siden af mig. På boost dage kan jeg spise på samme måde som de andre dage og de mærker dermed ikke en forskel. Det er heller ikke altid overskud der præger en børnefamilies hverdag, sygdom kan hurtig tippe selv den bedst planlagte uge.
For mig er det dejligt nemt at følge principperne på boost dage og det jeg troede ville være sværest, har vist sig legende let. Jeg er enormt glad for at kunne putte ting i ”kasser” og planlægning er noget der giver ro og overskud i en hverdag der ellers hurtig kan ende med hurtige og ikke altid sunde løsninger på bordet. Madplaner giver for mig det ekstra overskud til at få tænkt mig og mit vægttab ind i hverdagen og med de meget nemme regler for boost dage er det næsten en leg. Selvfølgelig kræver det en vane at have ”strikse” dage med begrænset indtag af kalorier, men hvis man som mig fokuserer på alle de ting man rent faktisk må få, er det jo ingen sag:-)
— Christina Andersen